Jobba hos oss
Din nästa arbetsplats?

Jobba hos oss

Världens bästa jobb!

Ok, det kanske är att sticka ut hakan lite och säga att vi har världens bästa jobb… men faktum är att vi som jobbar på Ekbergs trivs väldigt bra. Vi gör nämligen skillnad – på riktigt!

När vi frågar våra medarbetare om fördelar med att jobba hos Ekbergs hör vi ofta att:

 • Vi har ett fritt arbete – frihet under ansvar
 • Vi har ett aktivt arbete – rörelse och socialt
 • Vi har bra arbetstider – många möjligheter även att jobba deltid
 • Det är bästa starten på arbetslivet – vi lär oss saker som vi har nytta och glädje av hela livet

Vi vänder oss till både dig som idag inte har något jobb och till dig som vill byta jobb eller så har du redan idag ett jobb du trivs på men vill ha ett extra jobb. Alla sökande är välkomna!

Varmt välkommen att bli en av oss!
  Ditt CV
  Ditt personligabrev

  Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

  Din nästa arbetsplats?

  Varför Ekbergs?

  Vi uppmuntrar till självgående medarbetare som vet vad dom ska göra, får rätt förutsättningar att göra det bra och som därmed kan och vill ta ansvar.

  Tillsammans vill vi skapa världens bästa arbetsplats! Vi har tydliga värderingar (hållbarhet, engagemang, lärande och trygghet) som styr hur vi är mot varandra.

  Vi vill vara en lärande arbetsplats där vi lär genom att prova nya upplägg/utrustningar/metoder, lär av våra misstag/framgångar och inte minst lär av varandra.

  Kompetenta medarbetare med rätt förutsättningar gör ett bra jobb och då blir vi stolta medarbetare.

  Trivsel

  Vad får människor att trivas på jobbet?

  Autonomi: Du behöver ha en känsla av att kunna bestämma över dig själv. Även om arbetsuppgifterna är tydliga finns en önskan om att själv få bestämma när de ska göras, hur de ska lösas och i vilken ordning olika delar ska utföras.

  Relationer: Du behöver ha goda relationer till såväl kollegor som till chefer och till kunder. Goda och öppna relationer där det finns en ömsesidighet från båda parter är viktigt för att känna både trygghet och stimulans.

  Utveckling: Att arbeta med repetitiva uppgifter dag ut och dag in blir snabbt otillfredsställande och du letar efter nya utmaningar. Oftast vill du ha en arbetssituation som utmanar och utvecklar dig i en lagom takt. Inte bara genom kurser, utan i vardagen med nya infallsvinklar, nya arbetssätt och nya uppgifter att ta tag i.

  Stolthet: Att vara stolt över såväl dig själv och det du bidrar med, som det företag du arbetar på har visat sig vara mycket viktigt för att trivas på jobbet.

  Medarbetare berättar

  Möt Lasse

  Hur hamnade du på Ekbergs/varför sökte du dig till Ekbergs?

  “Jag fick chansen att börja jobba på Ekbergs i september 2017, efter ett halvårs föräldraledighet. Dessförinnan hade jag jobbat nio år inom handelsbranschen och var trött på arbetstiderna. Jag hade hört mycket gott om Ekbergs genom åren och tog kontakt med Andreas Gustafsson, som återkom med ett jobberbjudande. Jag är superglad att jag fick chansen och mycket nöjd med mitt karriärsbyte”