Slider

Möt Lasse

Hur hamnade du på Ekbergs?

Jag fick chansen att börja jobba på Ekbergs i september 2017, efter ett halvårs föräldraledighet. Dessförinnan hade jag jobbat nio år inom handelsbranschen och var trött på arbetstiderna. Jag hade hört mycket gott om Ekbergs genom åren och tog kontakt med Andreas Gustafsson, som återkom med ett jobberbjudande. Jag är superglad att jag fick chansen och mycket nöjd med mitt karriärsbyte. 

Vad jobbar du med inom Ekbergs?

Specialstäd – byggstäd, flyttstäd och fönsterputs i huvudsak.

Hur kan en arbetsdag för dig se ut?

Jag börjar jobba 06:45 varje morgon. Jag försöker komma in till kontoret i Kinna en stund innan, så man hinner sitta ned i soffan i personalrummet och dricka en kopp kaffe och tjöta lite med kollegorna, innan man går ut på lagret och packar utrustningen för dagens arbetsuppgifter. Därefter åker jag ut och förgyller dagen för Ekbergs underbara kunder! Ofta jobbar jag tillsammans med en eller flera kollegor, men ibland även ensam. Dagen går fort och man hinner med mycket på en arbetsdag. Jag slutar 16:00 måndag till torsdag och 14:45 på fredagar.

Vad är det bästa med att jobba på Ekbergs?

Friheten! Vi rör på oss mycket och jobbet känns på så vis aldrig enformigt. Ena dagen flyttstädar man ett hus i Svenljunga, nästa putsar man lägenheter i Borås. Variationen innefattar även kollegorna då man ofta byter från dag till dag, något jag både uppskattar och tror är nyttigt för alla. Vi är ett gött gäng med goa människor och jag trivs till hundra procent, underbar ledning och underbara kollegor!

Vilka utmaningar kan du mötas av i ditt jobb?

Utmaningarna är många och av varierande svårighetsgrad. Ibland är det lite klurigt att hitta rätt med hjälp av GPS:n, ibland stöter man på svårputsade fönster, ibland sätts minnet och lokalsinnet på prov och ibland känner man kanske att tiden inte riktigt räcker till. Men inget vi inte kan lösa. Vi på Ekbergs är ju HELT (Hållbarhet – Engagemang – Lärande – Trygghet) suveräna! =)