previous arrow
next arrow
Slider

Tänk dig känslan av att komma hem till ett nystädat hem, sätt på kaffet och bara njut en stund. Det är precis den känslan som vi vill ge dig som kund.

Trivsel i hemmet och tid över till annat

Vi på Ekbergs Fönsterputs och Städ har sedan 1981 skapat trivsel hos våra kunder. Det hela startade med att Lennart Ekberg cyklade omkring i Marks kommun med hink och skrapa och putsade fönster åt företag och privatpersoner. Med passion för sitt arbete har Lennart tillsammans med Andreas Gustafsson, Mathias Eriksson och medarbetare genom åren gett tusentals kunder trivsel och tid.

Vi som arbetar på Ekbergs delar alla samma passion för vårt jobb. Det vill säga vi älskar det vi gör! För dig som kund ger det trygghet, trivsel och tid. Tid som du kan göra annat för eller ingenting alls!

Idag finns Ekbergs på 6 orter med lokala kontor; Kinna, Varberg, Borås, Svenljunga, Ulricehamn och Jönköping. Vi erbjuder våra kunder hemstäd, fönsterputs, flyttstäd, trädgårdsskötsel samt fasadtvätt.

Om du är intresserad av hushållsnära tjänster så kan du få RUT-avdrag. Ett RUT-avdrag (förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt) används för att beskriva möjligheten till skatteavdrag för hushållsarbete. RUT-avdrag får göras upp till 25 000 kr per person och år. Detta motsvarar 2,5 timmes städning i veckan hela året. Är ni två i hushållet så blir det följaktligen 50 000 kr per år, det vill säga 5 timmars städning i veckan hela året. Är du över 65 år gäller 50 000 kr per person och år att göra RUT-avdrag för. Avdraget är 50% av arbetskostnaden när det gäller RUT.

Har du några funderingar kring RUT-avdrag eller någon fundering kring upplägg av hemstäd eller någon annan tjänst som vi erbjuder så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!

Hemstäd

Om du är intresserad av hemstäd så hjälper vi dig gärna! Vår välutbildade personal är redo att hjälpa till med just dina önskemål. Kanske önskar du hjälp med att städa badrum och kök eller kanske har du önskemål om städning av hela huset/lägenheten? En gång i veckan, varannan vecka eller var tredje vecka? Du bestämmer hur du önskar ha utfört just ditt hemstäd. Du kan enkelt få en prisindikation genom att fylla i enkäten här på sidan annars är du varmt välkommen att kontakt oss så hjälper vi dig med att ta fram ett förslag anpassat just för dig. Vår passion för yrket skapar trivsel och tid för dig!

Fönsterputs

Fönsterputs i hemmet är också en hushållsnära tjänst vilket innebär 50% rabatt direkt på fakturan ,enkelt och smidigt! Önskar du hjälp med fönsterputs utvändigt eller kanske både in- och utvändigt, en gång om året eller ett abonnemang? Våra duktiga och erfarna fönsterputsare hjälper dig gärna! Om du är intresserad kan du enkelt få en prisindikation på hur mycket ett fönsterputs kostar genom att fylla i enkäten här på sidan, annars är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Flyttstäd

Ont om tid eller bara ingen lust att flyttstäda? Oavsett anledning så står vi redo med att utföra ditt flytstäd! Du vet väl om att du har 50% rabatt på flyttstäd genom hushållsnära tjänster, RUT.

Trädgårdskötsel

Vår trädgårdstjänst hjälper dig så att du kan njuta i din trädgård! Vill du ha avlastning med gräsklippning, rensa ogräset eller så kanske det äntligen är dags att ta bort den där murgrönan som växer på fasaden? En punktinsats eller varje veckas skötsel av din trädgård, du bestämmer! Du vet väl om att trädgårdsskötsel ingår under hushållsnära tjänster, RUT.

Fasadtvätt

En fasadtvätt gör underverk! Vi ligger i framkant när det gäller fasadtvätt, förutom att det ska vara miljövänligt så ska det även stoppa framtida angrepp. Du kan känna dig trygg när du lämnar över fasadtvätten till oss. Vi har resurser i form av rätt maskiner och har stor erfarenhet kring ämnet. Så oavsett om det gäller tvätt av taket på sommarstugan eller på våningshuset så löser vi det.

Presentkort på Tid

Ett tips är att köpa ett presentkort från Ekbergs! Du som får presentkortet får själv bestämma vad du önskar ha hjälp med. Vad är bättre än att ge bort Tid till någon som du tycker om?

Hemstäd Borås, S

Varför Ekbergs?

  • Lokalt företag; arbetsledning och arbetsgrupper på orten.
  • SRY-utbildad och kompetent städpersonal.
  • Oftast samma personer som utför städningen hos Er varje gång.
  • Auktoriserad av Almega, ISO certifierade enligt ISO 9001, 14001 och OHSAS 18001

Ekbergs på Instagram