Vi hjälper ert företag med fönsterputsen

För snart 40 år sedan började Lennart Ekberg att putsa fönster. Han putsar än idag. Hundratusentals (om inte miljoner) är de fönster som vi nu putsat rena från smuts och beläggningar.

Med våra erfarna fönsterputsares hjälp ser vi till att företagslokaler i bland annat Borås-området får rena och fina fönsterrutor.

Läs gärna mer om våra tjänster inom fönsterputs i Borås och andra områden i södra Sverige.

Vi jobbar både med traditionella och moderna metoder

Vi putsar alla sorters fönster på många olika typer av byggnader där fönsterrutorna finns i alla höjder, både i markhöjd och högre upp i luften.

När vi gör rent fönsterrutorna till en fastighet så gör vi det ibland med en effektiv rent vatten-teknik. Med renat vatten får vi ett bra slutresultat med fina fönsterrutor. Tekniken har också den fördelen att den är skonsam mot miljön, då inga kemikalier tillsätts.

Kontakta oss på Ekbergs Fönsterputs & Städ

Är ni i behov av hjälp med fönsterputs vid era lokaler? Hör gärna av er så tar vi fram ett upplägg som passar er. Ni väljer själv hur ofta som ni vill ha hjälp med fönsterputsen. Vi är verksamma i Södra Sverige i städer som Borås, Varberg, Kinna, Jönköping, Ulricehamn och Svenljunga.