Fönsterputs Ulricehamn
Åh vad härligt, nu ser jag bättre ut igen!
Privat

Fönsterputs Ulricehamn

- med RUT-avdrag

För 40 år sedan började Lennart Ekberg att putsa fönster. Han putsar än idag. Hundratusentals (om inte miljoner) är dom fönster som vi nu putsat rena från smuts och beläggningar.

Att putsa fönster är ett hantverk som kräver rätt kunskaper för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Genom att ta professionell hjälp med fönsterputsen undviker man flammiga och fläckiga fönster som kan uppstå trots att man har gjort rent dem.

Fönsterputs i Ulricehamn med ultrarent vatten

De senaste 10 åren har fönsterputs med ultrarent vatten blivit allt populärare. Det har visat vara ett mycket effektivt och miljövänligt sätt att putsa fönster på.  

Mjuka borstar som det sipprar ultrarent vatten ur rengör skonsamt de allra flesta blanka ytor, såväl glas som metall och målade träytor. Med hjälp av långa kolfiberskaft når man uppemot 15 meter från marken. Det gör att liftar eller stegar inte längre behövs alls i den omfattning som de behövdes tidigare. Tryggare, säkrare och mer ekonomiskt.  

Vad är ultrarent vatten och hur fungerar det till att rengöra med? 

Man producerar ultrarent vatten genom att rena vanligt kranvatten genom en filteranläggning. När vattnet passerar filtren så avlägsnas alla mineraler och salter och vattnet får egenskapen att det bättre löser upp fett och annan smuts men också att det inte lämnar några som helst rester när man avslutningsvis sköljer av fönstret med vattenstrålen. 

 

”Jag ser efter att ha putsat 3-4 gånger med ultrarent vatten att det blir nästan lite av en smutsavvisande yta på glaset och det blir allt enklare att putsa undan för undan. En fördel jag också ser är att man får med rengöring av karmar och fönsterbleck mycket enklare och smidigare när man putsar med ultrarent vatten”  (Anton Hjert, fönsterputsare)

 

Fönsterputs i Ulricehamn

Våra utbildade och erfarna fönsterputsare utför fönsterputs av alla typer av boenden. Ni bestämmer när och hur ofta Ni vill ha krispigt rena fönster. Vi erbjuder både enstaka tillfälle och abonnemang. På Ekbergs utför vi fönsterputs i hela vårt verksamhetsområde med omnejd. Vi erbjuder också fönsterputs för företag.

Fönsterputs på abonnemang

Abonnemang på utvändig fönsterputs gäller för dig som bor i villa eller radhus. Som abonnemangskund behöver du inte tänka på att boka tid, vi kommer till dig en gång per månad eller en gång varannan månad och ser till så att dina fönster är skinande rena. Du behöver inte passa någon tid eller vara hemma när vi kommer. Vi garanterar ett proffsigt resultat och du får mer tid över till det som är viktigt i livet.

Vi tillämpar inga bindningstider, utan du kan när som helst avsluta ditt abonnemang. Fyll i vårt intresseformulär så tar vi kontakt med dig!

 

Prova-på-erbjudande!

Sedan 1981 har vi hjälpt våra kunder till en enklare och mer trivsam vardag. Vi vill gärna hjälpa dig också – därför erbjuder vi dig prova-på-priser till 1981 års prisnivå vilket innebär ett prova-på-pris ett prova-på-pris om 200 kr för en styck utvändig fönsterputs (inkl moms och efter RUT-avdrag). Efter utförd prova-på-puts vet vi tidsåtgång på Ert hus och kan erbjuda Er löpande abonnemangsputs med ett fast pris.

GET STARTED

0$

Tack, vi kontaktar dig så snart vi kan

Beräkna ditt pris

You need to select an item to continue

Nästa steg

Abonnemang

Under hela jubileumsåret 2021 har vi prova-på-kampanj på abonnemangsputs vilket innebär ett prova-på-pris om 200 kr för en styck utvändig fönsterputs (inkl moms och efter RUT-avdrag). ordinarie pris fr. 300kr/tillfälle

You need to select an item to continue

Nästa steg

Fönsterputs

Välj typ av tjänst

You need to select an item to continue

Nästa steg

Slutpris

Uppskattat pris (ink moms och efter RUT):

Önskat datum

Summary

Beskrivning Information Antal Pris
Rabatt:
Total:
Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Skicka förfrågan

Varför Ekbergs?

  • Enkelt; ett samtal bort och Du har försterputsen bokad.
  • Prisvärt tack vare erfarna och duktiga fönsterputsare.
  • Flexibelt; vi erbjuder regelbunden puts eller vid enstaka tillfällen. Endast utvändigt eller alla sidor