Privat
Tänk dig känslan av att komma hem till ett nystädat hem, sätt på en kopp te och bara njut en stund. Det är precis den känslan som vi vill ge dig som kund.
Privat

Trivsel i hemmet och tid över till annat

I dagens samhälle är det många som upplever en otillräcklighet och att tiden inte räcker till. Lugn, vi hjälper dig så du får tid över. Vad skulle du göra om du fick lite mer tid?

Våra medarbetare är utbildade i att arbeta metodiskt, effektivt och lugnt så att även dom har tid och kraft över efter en arbetsdag.

Sedan 2007 får du som privatkund 50% rabatt genom RUT-avdraget. RUT-avdrag får göras upp till 75 000 kr per person och år. Detta motsvarar ca 6 timmars städning i veckan hela året. Är ni två i hushållet så blir det följaktligen 150 000 kr per år, det vill säga 12 timmars städning i veckan hela året.

Har du några funderingar kring RUT-avdrag eller någon fundering kring upplägg av hemstäd eller någon annan tjänst som vi erbjuder så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!

Hemstäd

Om du är intresserad av hemstäd så hjälper vi dig gärna! Vår välutbildade personal är redo att hjälpa till med just dina önskemål. Kanske önskar du hjälp med att städa badrum och kök eller kanske har du önskemål om städning av hela huset/lägenheten? En gång i veckan, varannan vecka eller var tredje vecka? Du bestämmer hur du önskar ha utfört just ditt hemstäd. Du kan enkelt få en prisindikation genom att fylla i enkäten här på sidan annars är du varmt välkommen att kontakt oss så hjälper vi dig med att ta fram ett förslag anpassat just för dig. Vår passion för yrket skapar trivsel och tid för dig!

 

Fönsterputs

Fönsterputs i hemmet är också en hushållsnära tjänst vilket innebär 50% rabatt direkt på fakturan ,enkelt och smidigt! Önskar du hjälp med fönsterputs utvändigt eller kanske både in- och utvändigt, en gång om året eller ett abonnemang? Våra duktiga och erfarna fönsterputsare hjälper dig gärna! Om du är intresserad kan du enkelt få en prisindikation på hur mycket ett fönsterputs kostar genom att fylla i enkäten här på sidan, annars är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Flyttstäd

Ont om tid eller bara ingen lust att flyttstäda? Oavsett anledning så står vi redo med att utföra ditt flyttstäd! Du vet väl om att du har 50% rabatt på flyttstäd genom hushållsnära tjänster, RUT.

 

Trädgårdskötsel

Vår trädgårdstjänst hjälper dig så att du kan njuta i din trädgård! Vill du ha avlastning med gräsklippning, rensa ogräset eller så kanske det äntligen är dags att ta bort den där murgrönan som växer på fasaden? En punktinsats eller varje veckas skötsel av din trädgård, du bestämmer! Du vet väl om att trädgårdsskötsel ingår under hushållsnära tjänster, RUT.

 

Fasadtvätt

En fasadtvätt gör underverk! Vi ligger i framkant när det gäller fasadtvätt, förutom att det ska vara miljövänligt så ska det även stoppa framtida angrepp. Du kan känna dig trygg när du lämnar över fasadtvätten till oss. Vi har resurser i form av rätt maskiner och har stor erfarenhet kring ämnet. Så oavsett om det gäller tvätt av taket på sommarstugan eller på våningshuset så löser vi det.

 

Presentkort på Tid

Ett tips är att köpa ett presentkort från Ekbergs! Du som får presentkortet får själv bestämma vad du önskar ha hjälp med. Vad är bättre än att ge bort Tid till någon som du tycker om?

flyttstäd i Jönköping

Varför Ekbergs?

  • Lokalt företag; arbetsledning och arbetsgrupper på orten.
  • SRY-utbildad och kompetent städpersonal.
  • Oftast samma personer som utför städningen hos Er varje gång.
  • Auktoriserad av Almega, ISO certifierade enligt ISO 9001, 14001 och 45001