Tilläggstjänster
Företag

Förbrukningsmaterial och Entrémattor

Förbrukningsmaterial
För att underlätta vardagen för våra företagskunder erbjuder vi ett sortiment av produkter kopplade till städ och trivsel på arbetsplatsen. Är det större leveranser skickas dom direkt från vår distributör till Er annars tar vår städpersonal med produkterna vid städtillfälle. Vi fokuserar på att erbjuda bra produkter som du behöver till vettiga priser.

Entrémattor
En halkfri, funktionell och snygg skrapmatta ger ett fint välkomnande framför din dörr. På mattan skrapar man av sig den värsta smutsen som samtidigt ger ett bra halkskydd. Innanför har du en eller flera torkmattor som ger en trivsam känsla och ser till att samla upp den sista smutsen och se till att det blir torrt under skorna så ingen ramlar.

På vissa företag har man miljöer där städnivån varierar (t ex mellan verkstad och matsal). Med en effektiv entrématta vid dessa övergångar håller man renheten på en högre nivå mellan städtillfällena. Vi har också ergonomiska stå-upp mattor för kontorsarbetare.

Behoven är olika och för att du ska få den bästa lösningen erbjuder vi våra kunder både köp och hyra. Kontakta oss för genomgång hur vi kan underlätta din vardag genom att erbjuda bra produkter du behöver till vettiga priser!