Jönköping
Kontakt

Städfirma i Jönköping

- Städ & Fönsterputs för hem och företag

Vårt mål är att lösa dina servicebehov, på dina villkor! För både hem och arbetsplats vill vi skapa ren trivsel och tid över för annat.

Tala om för oss vad du vill ha hjälp med inom företagsstäd, hemstäd, golvvård, flyttstäd eller fönsterputs i Jönköping. Vi anpassar vår städning efter dina behov. Kvalitetssäkrad städning är en självklarhet när du väljer Ekbergs Fönsterputs & Städ som din samarbetspartner och städfirma i Jönköping.

Mittemot Rosenlundsbadet och i närheten av Elmia har vi vårt kontor i Jönköping på Linnégatan 2. Vårt härliga gäng leds av Amela.

Amela Crnojevic
Arbetsledare Jönköping
Karin Manley
Övergripande ansvarig för företagsstäd och hemstäd
Mathias Eriksson
Delägare, VD
Andreas Gustafsson
Delägare, arbetsledare Specialen

Ekbergs – En professionell städfirma för privatpersoner

Städning i hemmet, fönsterputsning, fasadtvätt, trädgårdsskötsel och liknande räknas som hushållsnära tjänster (alltså arbete som görs i andra personers hushåll) och ger dig rätt till RUT-avdrag som privatperson.

För dig som privatkund innebär det att du får 50% rabatt genom RUT-avdraget. RUT-avdraget får användas för hushållsnära tjänster med upp till 75 000 kr per person/år. Är ni två i hushållet får ni använda RUT-avdraget för upp till 150 000 kr per år. Ekbergs erbjuder dig som privatperson städhjälp i olika former, bland annat hemstäd, flyttstäd, fönsterputsning, fasadtvätt, trädgårdsskötsel och fixartjänster.

Våra kunniga och erfarna medarbetare ser till att du som kund får ett rent och fint hem och ger dig mer tid i vardagen till andra saker. Vi utför det mesta inom hemstädning och vårt fokus är alltid att ge dig som kund ett städresultat av hög kvalitet.

Ekbergs – En professionell städfirma för företag

Vi utför alla typer av städuppdrag åt företag i Jönköping med omnejd. Våra erfarna medarbetare hjälper våra kunder i Jönköping med alla slags städtjänster såsom:

  • Kontorsstäd
  • Fönsterputs
  • Lagerstäd
  • Golvvård
  • Fasadtvätt
  • Byggstäd
  • Yttre fastighetsskötsel

Kvalitetsstäd för företag

Som företagskund är du trygg med oss som din samarbetspartner. Vi är auktoriserade av Almega och är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. När ni behöver städhjälp och letar efter en professionell städfirma i Jönköping finns vi här för att hjälpa er med alla slags tjänster inom företagsstäd.

 

Städfirma Jönköping