Fönsterputs
Åh vad härligt, nu ser jag bättre ut igen!
Företag

Fönsterputs på jobbet

För snart 40 år sedan började Lennart Ekberg att putsa fönster. Han putsar än idag. Hundratusentals (om inte miljoner) är de fönster som vi nu putsat rena från smuts och beläggningar. Vi hjälper gärna även ert företag att få rena fönsterrutor.

Fönsterputs med rent vatten

Våra utbildade och erfarna fönsterputsare utför fönsterputs vid alla typer av fastigheter. Det kan exempelvis vara en byggnad med kontor, industrilokaler eller annan verksamhet. Ni bestämmer när och hur ofta ni vill ha krispigt rena fönster.

I samband med att vi hjälper våra kunder med fönsterputs så sker det med den så kallade rent vatten-tekniken. Det är ett arbetssätt där man använder sig av renat vatten. Fördelen med detta är att vattnet är filtrerat, vilket gör att det är miljövänligt. När fönsterrutorna torkar så lämnas inte heller några fläckar på rutorna som kan vara fallet om man inte använder sig av riktigt rent vatten.

Vid rent vatten-tekniken används också en utrustning som gör att man smidigt kommer åt rutor högt uppe i luften nedifrån marken. På det viset undviker man de risker som kan finnas vid fönsterputsning på höga höjder. Se gärna videon ovan för att se hur den effektiva fönsterputsningen med rent vatten går till.

Fönsterputs i Borås, Varberg, Kinna, Jönköping, Ulricehamn och Svenljunga

Att putsa fönster är ett hantverk som kräver rätt kunskaper för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. För att undvika flammiga och fläckiga fönster som, trots att man har gjort rent dem, inte ser rena ut kan det därför vara bra att ta professionell hjälp med fönsterputsen.

På Ekbergs utför vi fönsterputs i hela vårt verksamhetsområde med städer som Borås, Varberg, Kinna, Jönköping, Ulricehamn och Svenljunga med omnejd. Ta gärna en kontakt så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med fönsterputs vid just era företagslokaler.

Varför Ekbergs?

  • Enkelt; ett samtal bort och Du har försterputsen bokad.
  • Prisvärt tack vare erfarna och duktiga fönsterputsare.
  • Flexibelt; vi erbjuder regelbunden puts eller vid enstaka tillfällen. Endast utvändigt eller alla sidor.