Fönsterputs
Åh vad härligt, nu ser jag bättre ut igen!
Företag

Fönsterputs på jobbet

För snart 40 år sedan började Lennart Ekberg att putsa fönster. Han putsar än idag. Hundratusentals (om inte miljoner) är de fönster som vi nu putsat rena från smuts och beläggningar. Idag har vi 15 professionella fönsterputsare som gärna hjälper även ert företag att få rena fönsterrutor.

Fönsterputs i Borås, Varberg, Kinna, Jönköping, Ulricehamn och Svenljunga

På Ekbergs utför vi fönsterputs i hela vårt verksamhetsområde med städer som Borås, Varberg, Kinna, Jönköping, Ulricehamn och Svenljunga med omnejd. Ta gärna en kontakt så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med fönsterputs vid just era företagslokaler.

Fönsterputs med ultrarent vatten

De senaste 10 åren har fönsterputs med ultrarent vatten blivit allt populärare. Det har visat vara ett mycket effektivt och miljövänligt sätt att putsa fönster på.  

Mjuka borstar som det sipprar ultrarent vatten ur rengör skonsamt de allra flesta blanka ytor, såväl glas som metall och målade träytor. Med hjälp av långa kolfiberskaft når man uppemot 15 meter från marken. Det gör att liftar eller stegar inte längre behövs alls i den omfattning som de behövdes tidigare. Tryggare, säkrare och mer ekonomiskt.  

Vad är ultrarent vatten och hur fungerar det till att rengöra med? 

Man producerar ultrarent vatten genom att rena vanligt kranvatten genom en filteranläggning. När vattnet passerar filtren så avlägsnas alla mineraler och salter och vattnet får egenskapen att det bättre löser upp fett och annan smuts men också att det inte lämnar några som helst rester när man avslutningsvis sköljer av fönstret med vattenstrålen.  

 

Fönsterputs

 

”Jag ser efter att ha putsat 3-4 gånger med ultrarent vatten att det blir nästan lite av en smutsavvisande yta på glaset och det blir allt enklare att putsa undan för undan. En fördel jag också ser är att man får med rengöring av karmar och fönsterbleck mycket enklare och smidigare när man putsar med ultrarent vatten”  (Anton Hjert, fönsterputsare) 

flyttstäd i Jönköping

Varför Ekbergs?

  • Enkelt; ett samtal bort och Du har försterputsen bokad.
  • Prisvärt tack vare erfarna och duktiga fönsterputsare.
  • Flexibelt; vi erbjuder regelbunden puts eller vid enstaka tillfällen. Endast utvändigt eller alla sidor.