Industri- och höghöjdsstädning
Företag

Industri- och höghöjdsstädning

Industri- och höghöjdsstädning skiljer sig från vanlig städning och kan se väldigt olika ut beroende på vilken sorts verksamhet som bedrivs i lokalen.

Industristädning efter era behov

Varje industrimiljö är unik, med helt olika förutsättningar. Ofta är industrilokaler utsatta för stort slitage och nedsmutsning. Vi har genom åren skaffat oss den erfarenhet som krävs för att klara allt ifrån hårt nedsmutsade verkstadsmiljöer till livsmedelsindustrier med höga hygienkrav.

Våra städuppdrag utformas alltid efter kundens behov och önskemål. Vi städar allt från stora lokaler inom tillverkningsindustrin som kräver särskilda maskiner till mindre lagerlokaler och laboratoriemiljöer. Själva städningen kan innebära allt från grovstädning till dammsugning, golvvård och städning av toaletter och pentryn. I tillverkningsindustrin kan det finnas kraftigt nedsmutsade ytor och spill av material som behöver hanteras på särskilt sätt.

Höghöjdsstädning

Höghöjdsstädning förebygger att damm och annan smuts samlas på väggar, tak, balkar och rör samt andra ytor som sällan rengörs. Denna åtgärd är viktig i förebyggande syfte ur ett brand- och säkerhetsperspektiv. Det innebär dessutom bättre luft och mindre smuts i din lokal.

Vi på Ekbergs Städ har lång erfarenhet av höghöjdsstädning i idrottshallar, industrilokaler, varuhus och andra miljöer där det är högt i tak. Vi har utrustning för att komma åt det flesta utrymmen från marken (10-15 meter högt). På så sätt sker arbetet både säkert och effektivt. Vi kontrollerar och kan filma arbetet via kamera monterad längst upp på stativ (rör).

Boka höghöjdsstädning eller industristädning

Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer om våra tjänster inom industristädning. Vi har lång erfarenhet av städning i en mängd olika industrilokaler så du kan känna dig trygg i att anlita oss. Tillsammans med er kartlägger vi era behov och vilka ytor ni behöver hjälp med. Vi erbjuder hjälp med industristädning i Kinna, Borås, Svenljunga, Ulricehamn, Jönköping och Varberg med omnejd.