Fönsterputs
Åh vad härligt, nu ser jag bättre ut igen!
Privat

Fönsterputs med RUT-avdrag

För 40 år sedan började Lennart Ekberg att putsa fönster. Han putsar än idag. Hundratusentals (om inte miljoner) är dom fönster som vi nu putsat rena från smuts och beläggningar.

Att putsa fönster är ett hantverk som kräver rätt kunskaper för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Genom att ta professionell hjälp med fönsterputsen undviker man flammiga och fläckiga fönster som kan uppstå trots att man har gjort rent dem.

Fönsterputs i Borås, Varberg, Kinna, Jönköping, Ulricehamn och Svenljunga

Våra utbildade och erfarna fönsterputsare utför fönsterputs av alla typer av boenden. Ni bestämmer när och hur ofta Ni vill ha krispigt rena fönster. Vi erbjuder både enstaka tillfälle och abonnemang.

På Ekbergs utför vi fönsterputs i hela vårt verksamhetsområde med städer som Borås, Varberg, Kinna, Jönköping, Ulricehamn och Svenljunga med omnejd. Ta gärna en kontakt så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med fönsterputs vid just era företagslokaler.

Fönsterputs på abonnemang

Abonnemang på utvändig fönsterputs gäller för dig som bor i villa eller radhus. Som abonnemangskund behöver du inte tänka på att boka tid, vi kommer till dig en gång per månad eller en gång varannan månad och ser till så att dina fönster är skinande rena. Du behöver inte passa någon tid eller vara hemma när vi kommer. Vi garanterar ett proffsigt resultat och du får mer tid över till det som är viktigt i livet.

Vi tillämpar inga bindningstider, utan du kan när som helst avsluta ditt abonnemang. Fyll i vårt intresseformulär så tar vi kontakt med dig!

Jubileumserbjudande – prova på till 1981 års priser!

Hela 2021 har vi prova-på-kampanj på abonnemangsputs vilket innebär ett prova-på-pris om 200 kr för en styck utvändig fönsterputs (inkl moms och efter RUT-avdrag). Efter utförd prova-på-puts vet vi tidsåtgång på Ert hus och kan erbjuda Er löpande abonnemangsputs med ett fast pris.

GET STARTED

0$

Tack, vi kontaktar dig så snart vi kan

Beräkna ditt pris

You need to select an item to continue

Nästa steg

Abonnemang

Under hela jubileumsåret 2021 har vi prova-på-kampanj på abonnemangsputs vilket innebär ett prova-på-pris om 200 kr för en styck utvändig fönsterputs (inkl moms och efter RUT-avdrag). ordinarie pris fr. 300kr/tillfälle

You need to select an item to continue

Nästa steg

Fönsterputs

Välj typ av tjänst

You need to select an item to continue

Nästa steg

Slutpris

Uppskattat pris (ink moms och efter RUT):

Önskat datum

Summary

Beskrivning Information Antal Pris
Rabatt:
Total:
Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Skicka förfrågan

Varför Ekbergs?

  • Enkelt; ett samtal bort och Du har försterputsen bokad.
  • Prisvärt tack vare erfarna och duktiga fönsterputsare.
  • Flexibelt; vi erbjuder regelbunden puts eller vid enstaka tillfällen. Endast utvändigt eller alla sidor