Fönsterputs
Åh vad härligt, nu ser jag bättre ut igen!
Privat

Fönsterputs

- med RUT-avdrag

För 40 år sedan började Lennart Ekberg att putsa fönster. Han putsar än idag. Hundratusentals (om inte miljoner) är dom fönster som vi nu putsat rena från smuts och beläggningar.

Att putsa fönster är ett hantverk som kräver rätt kunskaper för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Genom att ta professionell hjälp med fönsterputsen undviker man flammiga och fläckiga fönster som kan uppstå trots att man har gjort rent dem.

Fönsterputs med ultrarent vatten

De senaste 10 åren har fönsterputs med ultrarent vatten blivit allt populärare. Det har visat vara ett mycket effektivt och miljövänligt sätt att putsa fönster på.  

Mjuka borstar som det sipprar ultrarent vatten ur rengör skonsamt de allra flesta blanka ytor, såväl glas som metall och målade träytor. Med hjälp av långa kolfiberskaft når man uppemot 15 meter från marken. Det gör att liftar eller stegar inte längre behövs alls i den omfattning som de behövdes tidigare. Tryggare, säkrare och mer ekonomiskt.  

Vad är ultrarent vatten och hur fungerar det till att rengöra med? 

Man producerar ultrarent vatten genom att rena vanligt kranvatten genom en filteranläggning. När vattnet passerar filtren så avlägsnas alla mineraler och salter och vattnet får egenskapen att det bättre löser upp fett och annan smuts men också att det inte lämnar några som helst rester när man avslutningsvis sköljer av fönstret med vattenstrålen. 

 

”Jag ser efter att ha putsat 3-4 gånger med ultrarent vatten att det blir nästan lite av en smutsavvisande yta på glaset och det blir allt enklare att putsa undan för undan. En fördel jag också ser är att man får med rengöring av karmar och fönsterbleck mycket enklare och smidigare när man putsar med ultrarent vatten”  (Anton Hjert, fönsterputsare)

 

Fönsterputs i Borås, Varberg, Kinna, Jönköping, Ulricehamn och Svenljunga

Våra utbildade och erfarna fönsterputsare utför fönsterputs av alla typer av boenden. Ni bestämmer när och hur ofta Ni vill ha krispigt rena fönster. Vi erbjuder både enstaka tillfälle och abonnemang. På Ekbergs utför vi fönsterputs i hela vårt verksamhetsområde med städer som Borås, Varberg, Kinna, Jönköping, Ulricehamn och Svenljunga med omnejd.

Fönsterputs på abonnemang

Abonnemang på utvändig fönsterputs gäller för dig som bor i villa eller radhus. Som abonnemangskund behöver du inte tänka på att boka tid, vi kommer till dig en gång per månad eller en gång varannan månad och ser till så att dina fönster är skinande rena. Du behöver inte passa någon tid eller vara hemma när vi kommer. Vi garanterar ett proffsigt resultat och du får mer tid över till det som är viktigt i livet.

Vi tillämpar inga bindningstider, utan du kan när som helst avsluta ditt abonnemang. Fyll i vårt intresseformulär så tar vi kontakt med dig!

 

Prova-på-erbjudande!

Sedan 1981 har vi hjälpt våra kunder till en enklare och mer trivsam vardag. Vi vill gärna hjälpa dig också – därför erbjuder vi dig prova-på-priser till 1981 års prisnivå vilket innebär ett prova-på-pris ett prova-på-pris om 200 kr för en styck utvändig fönsterputs (inkl moms och efter RUT-avdrag). Efter utförd prova-på-puts vet vi tidsåtgång på Ert hus och kan erbjuda Er löpande abonnemangsputs med ett fast pris.

GET STARTED

0$

Offertförfrågan – Fönsterputs. Tack, vi kontaktar dig så snart vi kan!

Fönsterputs förfrågan

Önskat datum
Du behöver ange detta

Ditt pris

Ditt pris

Uppskattat pris (ink moms och efter RUT)

[total]

VILL DU VETA MER ELLER BOKA NU?

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig

Du behöver ange detta

Abonnemang/Enstaka tillfälle

Vilken typ av tjänst är du intresserad av?
Du behöver ange detta

Fönsterputs förfrågan: Abonnemang

Under hela 2024 har vi en prova-på-kampanj på abonnemangsputs som innebär ett prova-på-pris om 200kr för en styck utvändig fönsterputs (inkl moms och efter RUT-avdrag). Ordinarie pris fr. 300kr/tillfälle.
Du behöver ange detta

Ditt pris: Prova-på

Ditt pris

Prova-på-pris (ink moms och efter RUT)

200kr

VILL DU VETA MER ELLER BOKA NU?

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig

Du behöver ange detta

Prisuppskattning

Uppskattat pris (ink moms och efter RUT):

LÄMNA DINA UPPGIFTER
så kontaktar vi dig

Mina val: Fönsterputs – [item-448_title], [item-382_value], [item-395_value], [item-397_label]

Mina val: Fönsterputs – [item-449_title], [item-450_value], [item-452_value], [item-453_label]

Mina val: Fönsterputs – [item-448_title], [item-382_value], [item-395_value]

Mina val: Fönsterputs – [item-449_title], [item-450_value], [item-452_value]

Summary

Beskrivning Information Antal Pris
Rabatt:
Total:
Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Varför Ekbergs?

  • Enkelt; ett samtal bort och Du har försterputsen bokad.
  • Prisvärt tack vare erfarna och duktiga fönsterputsare.
  • Flexibelt; vi erbjuder regelbunden puts eller vid enstaka tillfällen. Endast utvändigt eller alla sidor