Borås
Kontakt

Städfirma i Borås

- Städ & Fönsterputs för hem och företag

Ekbergs Fönsterputs & Städ är ett städbolag i Borås som har lång erfarenhet av alla slags städtjänster. Vi är lyhörda för dina önskemål och strävar efter enkla, prisvärda och effektiva lösningar.

Vi är en komplett städfirma i Borås som erbjuder förstklassig service och kvalité inom alla typer av städning, golvvård och fönsterputs. Både hemstäd för privatpersoner, städning på kontoret för företagskunder och olika städtjänster inom lager & industri. Våra städmetoder är effektiva, ergonomiska och miljöanpassade. Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort.

Centralt belägen mellan centrum och Knalleland ligger vår lokal i Borås. Härifrån utgår ett härligt team som leds av Marina och Veronica.

Karin Manley
Övergripande ansvarig för företagsstäd och hemstäd
Mathias Eriksson
Delägare, VD
Andreas Gustafsson
Delägare, arbetsledare Specialen
Marina Johansson
Arbetsledare Borås
Veronica Karlsson
Arbetsledare Borås

Ekbergs – En professionell städfirma för privatpersoner

Städning i hemmet, fönsterputsning, fasadtvätt, trädgårdsskötsel och liknande räknas som hushållsnära tjänster (alltså arbete som görs i andra personers hushåll) och ger dig rätt till RUT-avdrag som privatperson.

För dig som privatkund innebär det att du får 50% rabatt genom RUT-avdraget. RUT-avdraget får användas för hushållsnära tjänster med upp till 75 000 kr per person/år. Är ni två i hushållet får ni använda RUT-avdraget för upp till 150 000 kr per år. Ekbergs erbjuder dig som privatperson städhjälp i olika former, bland annat hemstäd, flyttstäd, fönsterputsning, fasadtvätt, trädgårdsskötsel och fixartjänster.

Våra kunniga och erfarna medarbetare ser till att du som kund får ett rent och fint hem och ger dig mer tid i vardagen till andra saker. Vi utför det mesta inom hemstädning och vårt fokus är alltid att ge dig som kund ett städresultat av hög kvalitet.

Ekbergs – En professionell städfirma för företag

Vi utför alla typer av städuppdrag åt företag i Borås med omnejd. Våra erfarna medarbetare hjälper våra kunder i Borås med alla slags städtjänster såsom:

  • Kontorsstäd
  • Fönsterputs
  • Lagerstäd
  • Golvvård
  • Fasadtvätt
  • Byggstäd
  • Yttre fastighetsskötsel

Kvalitetsstäd för företag

Som företagskund är du trygg med oss som din samarbetspartner. Vi är auktoriserade av Almega och är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. När ni behöver städhjälp och letar efter en professionell städfirma i Borås finns vi här för att hjälpa er med alla slags tjänster inom företagsstäd.

 

Städfirma Borås