Företag
Vår passion för yrket skapar trivsel på din arbetsplats!
Företag

Trivsamma och trygga arbetsplatser

Vi på Ekbergs Fönsterputs och Städ har sedan 1981 skapat trivsel hos våra kunder. Det hela startade med att Lennart Ekberg cyklade omkring i Marks kommun med hink och skrapa och putsade fönster åt företag och privatpersoner. Med passion för sitt yrke har Lennart tillsammans med Andreas Gustafsson, Mathias Eriksson och medarbetare genom åren gett tusentals kunder trivsel och tid.

Vi som jobbar på Ekbergs har alla samma passion för vårt yrke. Vår passion ger dig trivsel på din arbetsplats!

Idag finns Ekbergs på 6 orter med lokala kontor; Kinna, Ulricehamn, Borås, Varberg, Svenljunga och Jönköping.

Våra tjänster som vi erbjuder

Kontorsstäd

Vi lägger alltid upp företagsstädet hos dig så att det passar din dagliga verksamhet, dels behovet, dels vad som är ekonomiskt hållbart för dig på sikt. Flera timmar dagligen eller någon gång i veckan, du bestämmer!

 

Fönsterputs

Inga objekt är för stora eller för små! Vill ni ha fönsterputs på abonnemang eller någon gång per år? Kontakta oss så hjälper vi er med att ta fram ett förslag som passar för just era behov.

 

Lagerstäd

Lagerstäd handlar både om säkerhet och ekonomi. Vi hjälper dig med allt från damm uppe på ventilationsrör till att sköta stora golvytor. Vår välutbildade personal och vår rejäla maskinpark kan hantera upp till 20 000 kvm/dag. Kontakta oss så ger vi er ett förslag på upplägg och en prisbild.

 

Golvvård

Varje golv behöver sin egen specifika vård, inte bara ur ett trivselperspektiv utan även ekonomiskt. Vårat golvvårdsteam är diplomerade att utföra stenslipning och behandling enligt 3M Trizact metoden. Kanske har ni ett felbehandlat golv och är nyfiken på hur långsiktig golvvård kan spara pengar för er? Kontakta oss så hjälper vi er till en lösning efter dina önskemål.

 

Fasadtvätt/klottersanering

Oavsett om fasaden är ett offer för klotter eller om den har beläggningar orsakat av milda vintrar så har vi en kostnadseffektiv lösning för er. En välvårdad fasad är första intrycket på ditt företag!

 

Yttre fastighetsskötsel

Vi hjälper er gärna med den yttre fastighetsskötseln! Kanske behöver du hjälp med snöskottning eller med fönsterputs? Med vår kompetens hjälper vi er att ta hand om fastighetsskötseln. Kontakta oss!

 

Byggstäd

Vi har både maskinparken och personalstyrkan för att kunna hjälpa er med byggstädet! Vi hjälper lika gärna till med att städa nyrenoverade lägenheten som till att byggstäda ett konferenscenter. Kontakta oss så hjälper vi er gärna!

 

Förbrukningsmaterial

Låt oss ta hand om förbrukningen av toalettpapper, tvål, påsar, mm. Vi ser till att ingenting tar slut, när vi ändå är hos er och städar. Det är en liten men viktig del i det som vi kallar för Ren trivsel. Och givetvis till ett bra pris för dig!

flyttstäd i Jönköping

Varför Ekbergs?

  • Lokalt företag; arbetsledning och arbetsgrupper på orten.
  • Egen digital akademi ger kompetent städpersonal.
  • Oftast samma personer som utför städningen hos Er varje gång.
  • Auktoriserad av Almega, ISO certifierade enligt ISO 9001, 14001 och 45001.