Byggstäd
Företag

Byggstäd

En trygg partner som gör ditt byggprojekt enklare

Många byggprojekt har idag en mycket pressad tidsplan. Det är viktigt att varje part gör sin del i rätt tid. Vi har lång erfarenhet och utför regelbundet byggstäd åt såväl flera av de större nationella byggföretagen som den lokale snickaren. På Ekbergs utför vi byggstäd i hela vårt verksamhetsområde Borås, Varberg, Kinna, Jönköping, Ulricehamn och Svenljunga, ta en kontakt så berättar vi mer hur vi kan göra ert byggprojekt enklare. Vi är ISO certifierade enligt standarderna för kvalitet, miljö och arbetsmiljö, har avtal med Byggnads, och är godkända som UE till de flesta större byggföretag som t ex Skanska, Serneke, Peab och Wästbygg m fl. All vår personal har ID06-kort.


”Under ett flerårigt samarbete utmärker Ekbergs Fönsterputs & Städ sig som ett väldigt seriöst och lösningsorienterat företag som genom sina medarbetares engagemang och flexibilitet är ett självklart förstahandsval som förenklar min vardag.”
Mattias Thunberg, Platschef, Serneke Sverige AB


”Efter användande av Ekbergs Fönsterputs & Städ AB vid flertal byggprojekt för så väl bodstädning och slutstädning så upplever jag ett mycket bra kundbemötande och en stor lösningsorientering när det väl behövs samt har en trevlig och kompetent personal. Ekbergs levererar och är trygga att jobba med.”
Tony Bergfeldt, Platschef, Wästbygg AB

flyttstäd i Jönköping

Varför Ekbergs?

  • Lång erfarenhet; vi är en trygg städpartner som vet vad som krävs.
  • Brett kunnande; vi utför höghöjdsjobb, fönsterputs, golvvård mm.
  • Stor kapacitet; vi hanterar pressade tidsplaner som ibland kräver en stor insats på få dagar.
  • All vår personal har ID06-kort och profilkläder som tydligt visar att de tillhör Ekbergs.