Fastighetsskötsel
Företag

Fastighetsskötsel & Trappstädning

En välskött yttre miljö är lika viktig som en välskött inre miljö. Vi håller gräset välklippt och ser till att träd och buskar beskärs och klipps. På vintern ser vi till att gården är skottad och sandad så att inga olyckor händer.

Fastigheter behöver också skötsel inomhus tex trappstädning är en tjänst vi gärna hjälper er med.

På Ekbergs utför vi fastighetsskötsel och trappstädning i hela vårt verksamhetsområde Borås, Varberg, Kinna, Jönköping, Ulricehamn och Svenljunga, ta en kontakt så berättar vi mer hur vi kan hjälpa er!

Varför Ekbergs?

  • Prisvärda; vi är lokala och nära våra kunder
  • Brett kunnande kring städning och renhållning
  • Flexibla upplägg utefter era behov

Fastighetsskötsel

Anlita oss på Ekbergs för hjälp med det löpande underhållet och driften av fastigheten. Vår personal har stor erfarenhet och bred kompetens. Utemiljön är viktig för trivseln och en välskött omgivning höjer ofta värdet på fastigheten.

Några av de tjänster vi erbjuder inom fastighetsskötsel:

Gräsklippning

Vi kan hjälpa till med klippning av gräsmattor och att trimma kanter. Hur ofta gräset behöver klippas varierar. När du anlitar oss gör vi alltid en genomgång av dina behov. För att undvika ogräs kan det vara bra att gödsla gräsmattan ett par gånger per säsong. Planteringar och rabatter rensas på ogräs vid önskemål.

Beskärning av träd och buskar

Många träd och buskar behöver beskäras regelbundet för att vara friska och behålla en önskad form. Låt oss ta hand om beskärningen så vet du att träden beskärs på rätt sätt och under rätt säsong.

Snöröjning och halkbekämpning

Den första snön brukar alltid komma som en överraskning och kan innebära en del bekymmer för fastighetsägare. Vi ser till så att entréer, gångvägar och parkeringar hålls fria från snö. För att undvika halka sandar vi ytorna.

Sopning och borttagning av löv

Till våren när risken för is och halka har försvunnit sopar vi upp sanden. Under hösten kan vi hjälpa till med att samla ihop löv som fallit till marken.

Trappstädning

En välkomnande och fräsch entré och trappuppgång höjer trivseln för boende och besökare. Vi kan erbjuda trappstädning till bra pris då vår personal har breda kunskaper inom städning och renhållning samt jobbar snabbt och effektivt.