Vi städar din bostad och avlastar i flyttkaoset

En flytt kan bero på mycket men gemensamt för alla flyttar är att det innebär att livet förändras, på ett eller annat sätt. Oavsett vad anledningen till flytten är så kan en flytt vara precis det som behövs för att komma vidare, att ta nästa steg.

När du ska flytta finns det oerhört många moment att tänka på och komma ihåg. Troligtvis toppar inte flyttstädet listan över roliga saker att göra när du ska flytta. Tvärtom kan nog kännas som det jobbigaste och mest oinspirerande att ta tag i.

Det är mycket som ska göras och vid en flyttstäd ska även de mest konstiga utrymmen städas till perfektion. För att lämnas över till nästa hyresgäst eller ägare. Om flyttstädet inte är korrekt eller tillräckligt noggrant genomförd kan du tvingas åka tillbaka och städa bostaden eller betala fakturan för den städfirma som de nya bostadsägarna anlitar. 

Många väljer därför att ta hjälp av proffs. Vi på Ekbergs är mästare på flyttstäd. Låt oss hjälpa dig så att du kan fokusera på alla de andra, lite roligare sakerna. Vi ser till att både du och nästa hyresgäst eller ägare blir nöjda med resultatet.