Månadens medarbetare i Januari

Vandringspokalen landade i Varberg!
Till vinnare av utmärkelsen Månadens Medarbetare korades för januari månad ett drivet team i vår starkt växande Varbergsenhet.

”Ett professionellt och ansvarstagande team som alltid ställer upp med ett leende och positiv inställning oavsett om uppdraget kräver full skyddsmundering för saneringsuppdrag eller handlar om byggstäd med tight tidsplan”

Goda förebilder och stora föredömen är vinnarna till utmärkelsen månadens städteam Camilla Johnsson och Diana Vranceanu!

I år firar vi på Ekbergs 40 års-jubileum. Vad är din relation till det tidiga 1980-talet?

Camilla – min mamma sydde neonfärgade vinteroveraller till mig och mina syskon som vi hade när vi åkte till fjällen och åkte skidor. Idag hade vi nog synts väldigt bra i backen men på den tiden smälte vi in väl i det vita landskapet med många andra färgglada prickar…

Diana – jag är uppvuxen i Rumänien under 80-talet med kommunismen och Ceaușescus som diktator. Jag minns tomma mataffärer men också när vi för första gången fick köpt bananer. Dom var illgröna och hårda. Mamma lade dom på översta hyllan i köket och sa att dom måste mogna innan vi kan äta dom. Vi tittade på dom flera gånger varje dag och efter någon vecka var dom till slut gula och jättegoda!